Tanulni megyünk Egerbe

Tanulni megyünk Egerbe
Kondella Peti és Szilassy Arni hétvégén a CREDOBUS Eger Rallye 2017-en vesz részt.

SOLID Racing Team – Eger Rallye 2017 – 2017.11.03-05.
Kondella Péter – Szilassy Arnold, Honda Civic Type-R

A Baranya Kupán megkezdtük az ismerkedést az új autóval, azonban ez elég rövidre sikerült. Így a célunk egyértelmű, tanulni, tanulni, tanulni!

Az egyik kedvenc versenyem az Eger Rallye, már tavaly is terveztük, hogy itt biztos indulunk. Az elmúlt években Egerben kezdődött a bajnokság, de idén nagy örömünkre ez lett a záró futam. Mivel a 2017-es idényünket befolyásolták a tanulmányaim, és egy egészségügyi probléma, ezért megörültem, hogy az egyik kedvenc versenyemmel zárhatom a bajnokságot. Baranya Kupán már mentünk az autóval, de ott üzemanyag probléma miatt idő előtt fel kellett adnunk a versenyt. Az autó nagyon jó alap a jó eredmények eléréséhez, ezért csak rajtunk múlik, hogy mit tudunk kihozni belőle. A kevés eddig megtett kilométer miatt a tapasztalat gyűjtés a legfőbb célunk. Kategóriába egyedül neveztünk, így csak magunkra, és az autóra kell koncentrálnunk. Baranya Kupán előjöttek hiányosságok a hosszú kihagyás miatt, így az alapoktól kezdjük az építkezést – zárta Péter gondolatait.

Örülünk, hogy újra versenyautóba ülhetünk. Összességében elmondhatjuk, hogy az utóbbi években nem éppen a versenyzés volt a középpontban. Túl sok kívülálló tényező szólt közbe, ami miatt nem tudtunk megfelelően koncentrálni szeretett sportunkra. A Baranya Kupán szerettünk volna összebarátkozni az új technikával, de sajnos ez nem jött össze, így a tanulást áthelyeztük az Eger Rallyra. A kategóriába csak Mi neveztünk, így legalább a kategóriatársakkal nem kell foglalkoznunk. Ez jó is, meg nem is. Jó lett volna látni mások idejeit, hogy el tudjuk helyezni magunkat a sorban. Azonban megkönnyebbülés, mert nem helyez ránk semmilyen nyomást az idők tekintetében. Tanulni jöttünk Egerbe, nem babérokra törni. Ennek megfelelően fogunk versenyezni a hétvégén – tette hozzá Arnold.

Partnereinknek köszönjük az együttműködést!

– Hajósi Miklós –
hirdetés