Tapintható-láthatatlan dombormű Kisvárdán

Rotary–Kisvárda. Mészáros Zoltán kormányzó /b/ Lukácsné Csizmadia Gabriella, Ragány Tibor, és a clubtagok.
Rotary–Kisvárda. Mészáros Zoltán kormányzó /b/ Lukácsné Csizmadia Gabriella, Ragány Tibor, és a clubtagok.
Kisvárda – A hétvégén –február 24–én, szombaton– ünnepelte 9. születésnapját a Kisvárdai Rotary Club.

Az elmúlt évek hagyományait követve ezt a jeles napot jótékonysági bállal ünnepelték, melynek helyszínéül ebben az évben a Polgármesteri Hivatal Konferencia terme szolgált. Ez a helyszín igazán alkalmas volt egy emelkedett hangulatú ünnep megtartására. A bál védnökeként Leleszi Tibor Kisvárda Polgármestere gratulált a kezdeményezéshez, egyben biztosította a klubot, hogy az elképzelés megvalósítását a város is támogatni fogja. Mészáros Zoltán a magyarországi Rotary kormányzója bíztatta a bálozókat, a kisvárdai Rotary club kezdeményezésének támogatására.

Láthatóvá tenni a város értékeit

– Sikeres bál áll mögöttünk – kezdte tájékoztatását a Rotary club soros elnöke Lukácsné Csizmadia Gabriella, majd így folytatta– a bál a Rotary szellemiségének megfelelően jótékony célt szolgált. A város vezetésével együttműködve egy „Tapintható–láthatatlan dombormű térkép” megvalósításához tette meg az első lépéseket. Ez a dombormű a vakok és gyengén látó honfitársainknak teszi majd lehetővé, hogy felfedezzék városunk csodálatos épületeit, láthassák, amit másképp nem tudnak érzékelni. A bálozók és a város vállalkozói is egy emberként álltak a felhívásunk mellé. Rengeteg tombola felajánlást kaptunk, melynek teljes bevétele a project megvalósítását fogja szolgálni. Köszönjük valamennyi támogatónknak a felajánlásokat. Ami még nagyon fontos, hogy új taggal is bővült a Rotary Club, Ragány Tibor személyében, így teljes volt a születésnap –mondta befejezésül Lukácsné Csizmadia Gabriella a Kisvárdai Rotary club soros elnöke.

A bál fővédnökei voltak, Dr. Seszták Miklós, a térség országgyűlési képviselője, nemzeti fejlesztési miniszter, Mészáros Zoltán az 1911 Rotary District kormányzója és Leleszi Tibor Kisvárda polgármestere.

az-uj-clubtagot%2c-ragany-tibort-koszonti-meszaros-zoltan-kormanyzo%2c-a-clubtagok-elott

 

– Vincze Péter –
hirdetés