Tarpánál is látták a beregi farkasembert

Akt.:
Tarpánál is látták a beregi farkasembert
© Illusztráció: Tom Spina Designs
Tarpa – Az öcsémet vittem hazafelé a kollégiumból. Idén márciusba, mikor a nagy hó leesett, és akadályozta a közlekedést A kocsival áthaladtunk Vásárosnaményon, de aztán Tarpa környékén lerobbant a járgány – írja olvasónk.


Próbáltam megjavítani, mire hossza győzködés után az öcsém rávett, hogy kihívjuk az autómentőket.

Ekkora már besötétedett. A közeli erdő fái között mozgást láttam, és mikor odavilágítottam, egy különös alakot láttam. Egy túl méretes kutyának láttam, de mikor megmozdult, olyan volt, mint valami tigris egy természetfilmből. Mikor rám nézett, megrémültem és bepattantam a kocsiba. Kilépett a fák közül, beleszimatolt a levegőbe, miközben a két hátsó lábára állt. Mint valami zsákmányát figyelő medve.

Hirtelen motorhangot hallottam, egy jókora traktor érkezett. Az állat visszarohant az erdőbe. Fél óra múlva kiértek az autómentők, és bevontatták a kocsit. Viszont engem nem hagyott a dolog. Rákerestem a neten arra, hogy mit láthattam.

Hasonlított arra a nagytermetű, kutyaszerű állatra, ami állítólag Gevaudan környékén fosztogatta a tehéncsordákat és több embert is megölt, és állítólag néhány helyen azóta is láttak valami hasonlót.

Nem tudom mit láttam, de az autómentő elmondta, hogy mikor kijöttek valami kék fényt láttak a fák között.


Illusztráció
Gergelyiugornya, Vásárosnamény - Idén is szép számban kaptunk Halloween-i kísértetsztorikat olvasóinktól. Ezúttal még egy hátborzongató farkasember történet is érkezett. Kocsmázásból tartottam haza Vásárosnaményból Gergelyiugornyára hajnali háromkor. Az utam a Tisza-hídhoz menet az erdőn vezetett...
hirdetés