Táskából lopott a buszon – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Akt.:
Táskából lopott a buszon – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből
A Mátészalkai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 40 éves petneházi lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a nő 2014. szeptember 19-én egy Mátészalka és Jármi között közlekedő autóbuszon eltulajdonította egy 20 éves lány táskájából a készpénzét és az étkezési utalványait. A rendőrök a bejelentést követően a 40 éves nőt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2014. szeptember 19-én egy 15 éves szamosszegi és egy 15 éves szamoskéri fiút vettek őrizetbe, akik egy mátészalkai áruházban fizetés nélkül fogyasztottak el egy csomag édességet.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság Tarpai Rendőrőrse garázdaság szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 39 éves gyürei lakos ellen. A férfi 2014. szeptember 19-én Gyüre belterületén hangosan kiabált és agresszíven viselkedett, amelyet a rendőrök többszöri felszólítására ellenére sem hagyott abba. Az egyenruhások a férfit a rendőrőrsre előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság
hirdetés