Tatár Csillával dolgozik egy műsorban Curtis

Curtis megy tovább...
Curtis megy tovább... - © Fotó: Facebook
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Majkával már nem koncertezik együtt Curtis, de a szakítás nem törte össze.

Erre biztosan nem számított senki a rapperek botrányos szakítását követően: Majka után Tatár Csillával dolgozik együtt Curtis.

Idegen területen

Tatár Csilla és Curtis a TV2 Mokka című műsorában vendégeskedtek a napokban, ahol elárulták: együtt, ám mindketten idegen területen próbálják ki magukat a csatorna legújabb műsorának első adásában, a Csak show és más semmiben. Curtis saját Facebook-oldalán posztolt képet a műsor előtt és láthatjuk egy másikon a műsorban is.

„Ez két különböző világ találkozása. Annyira jól működik nálunk a kémia. Olyan szeretetteljes minden próba, amin ott vagyunk.

Végtelen röhögés

Nem árulhatom el a produkciót, de egyszerűen nem tudom röhögés nélkül kibírni, amikor meglátom Atit – mondta a Mokkában Tatár Csilla, aki az első adásra különleges tánccal készül Curtisszel.

Forrás: Facebook


Amikor még együtt zenéltek...
Budapest - A drogozással vádolt rapper tudatta a rajongóival, hogy mit érez egykori barátja iránt. Majka volt zenésztársa, Curtis a napokban a közösségi oldalára írta ki érzéseit: „Egy nap majd talán te is azt kéred, hogy bocsásson meg neked az ég. Mert én nem fogok, amíg élek!” – írta az egyérte...

Majoros Péter kontra Széki Attila: kettévált a Majka–Curtis sikerpáros
A szegedi SZIN fesztiválon pár nappal ezelőtt Majka az esti koncertjének első száma után bejelentette: nem dolgozik többet együtt Curtisszel. Majka azt mondta: társának drogproblémáira hivatkozva fejezi be a több éve tartó sikeres közös munkát. A koncerten Majka azt is elmondta, hogy Curtis drog...
hirdetés