Tavaszi véradás az egyetemen

Nyíregyháza – A Nyíregyházi Egyetem a héten rendezi meg a Magyar Vöröskereszttel és az Országos Vérellátó Szolgálattal közösen a már hagyományos tavaszi véradó napokat. A héten még szerdán és csütörtökön várják a véradókat a B tanulmányi épület bejáratánál (a szokásos helyen) 10:00-től 14:00 óráig.

A Nyíregyházi Egyetemen hosszú időre visszanyúló hagyománya van a véradásoknak, tavasszal és ősszel is várják a segítő szándékú hallgatókat, oktatókat, dolgozókat a véradó eseményekre. A Nyíregyházi Egyetem minden évben részt vett a Felsőoktatási Véradóversenyben is, elkötelezett támogatója a véradó mozgalomnak, ennek szellemében a korábbi években mindig dobogós helyezéseket ért el a felsőoktatási véradóversenyen is, egy ízben (2009-ben) szervezője, házigazdája is volt a programnak és az azt lezáró ünnepségnek, 2016-ban első helyezést ért el.

A szervezők ezúton is kérik az egyetemi hallgatókat, oktatókat, dolgozókat, illetve a segítő szándékú véradókat, hogy adjanak vért és ezzel mentsenek meg három életet!

– Nyíregyházi Egyetem –
hirdetés