Tavaszköszöntő Életmód Nap Nyíregyházán

Tavaszköszöntő Életmód Nap Nyíregyházán
© Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – A Szent Miklós Görögkatolikus Általános Iskola immár 14. alkalommal rendezte meg a Tavaszköszöntő Életmód napot.

A vendégeket Tamás István intézményvezető köszöntötte, majd Petneházy Attila országgyűlési képviselő emelte ki az egészséges életmód fontosságát. Kicsit mélyebben elemezte ugyanezt a kérdést az első előadó, Kovács Csaba lelkész az „ép testben ép lélek” értelmét tárta fel. Tisztázta azt is, hogy az idézet fordítása inkább úgy pontos, hogy imádkozzunk, hogy az ép testben ép lélek lakozzék. Kitért arra is, hogy amikor Jézus feltámadt és megjelent a hívek körében, enni kért, vagyis a test és a lélek együtt alkot egységet.

A közönség hangos tapssal köszönte meg az iskola tanulóinak énekét, a Glória kórus előadását. Dr. Olajos Judit onkoradiológus főorvos a stresszről tartott érdekes előadást, a programokat különleges, liszt és glükózmentes hozzávalókból elkészített finomságok tálalásával zárták.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés