Tavaszváró családi farsang Nyírbogdányban

Tavaszváró családi farsang Nyírbogdányban
Nyírbogdány – Február 25-én farsangi mulatságra, és télbúcsúztatóra hívta a Nyírbogdányiakat az Alkalmazkodó Ember Egyesület.

A több helyi civilszervezettel közösen megvalósított rendezvényen gyermek és felnőtt is megtalálta a maga szórakozását és több generáció együtt tölthetett egy felejthetetlen napot. A kézműves foglalkozás keretében bárki készíthetett magának farsangi álarcot, jelmezt és nem csak a gyerekek élvezték az alkotó munkát, szülők, nagyszülők is kivették részüket az alkotásokból. Az egészségszoba egész nap várta az érdeklődőket, ahol a vérnyomás és vércukor mérés mellett nagyon sok hasznos tanácsot adtak a Cukorbetegek Nyíregyházi Egyesületének megjelent tagjai.

A Nyírségi Ízkirályok Egyesülete Nyírbogdányban is megmutatta a méltán híres lapcsánkáját, amit a nap folyamán kóstolhattak a jelenlévők. Külön köszönet a Béke Nyugdíjas Egyesületnek és az általuk meghívott tornyospálcai nyugdíjas egyesületnek, akik a jelmezes felvonulásból és a kulturális műsorból is kivették a részüket. A napot az estébe nyúló bálozás zárta, ahol együtt ropta kicsi – nagy, idős és fiatal. Természetesen nem maradhatott el a farsangi fánk és a jól megérdemelt vacsora sem, amire vendégül láttuk a rendezvényen megjelenteket.

– Lisovszki Tamás –

Címkék: ,hirdetés