Taxistüntetés – BRFK: péntek éjfélig folytatódhat a demonstráció

Akt.:
Rendőr irányítja a forgalmat 2016. január 21-én Budapesten, a Bajcsy-Zsilinszky út, József Attila út és Andrássy út kereszteződésében, ahol a taxisok január 18-a reggel óta akadályozzák a forgalmat az Uber közösségi személyszállító szolgáltatás ellen tiltakozva. A demonstráció január 22-én éjfélig folytatódhat.
Rendőr irányítja a forgalmat 2016. január 21-én Budapesten, a Bajcsy-Zsilinszky út, József Attila út és Andrássy út kereszteződésében, ahol a taxisok január 18-a reggel óta akadályozzák a forgalmat az Uber közösségi személyszállító szolgáltatás ellen tiltakozva. A demonstráció január 22-én éjfélig folytatódhat. - © MTI Fotó: Balogh Zoltán
Budapest – A rendőrség tudomásul vette a taxisok bejelentését, így a demonstráció folytatódhat január 22-én éjfélig – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) honlapján.

A tájékoztatás szerint Budapesten a Bajcsy-Zsilinszky út, József Attila út és Andrássy út kereszteződésében továbbra is rendőrök irányítják a forgalmat. A csomópontban a gépjárművek egy-egy forgalmi sávon közlekedhetnek.

A taxisok hétfő reggel óta akadályozzák a forgalmat az Uber közösségi személyszállító szolgáltatás ellen tiltakozva.

– MTI –








hirdetés