Te hogyan szoktad eltölteni a hosszú hétvégéket?

Te hogyan szoktad eltölteni a hosszú hétvégéket?
Nyíregyháza – Földesi Norbert: -A hosszú hétvégéken igyekszem minél inkább kipihenni magam, ebben az esetben jól jönnek az extra pihenőnapok. Most például moziban voltunk a barátommal.

Bardi János: – Amikor több nap áll a rendelkezésemre, olyankor boldog vagyok, hogy egy kicsit többet pihenhetek. Személy szerint nagyon szeretem, ha többet lazíthatok a megszokottnál.

Gosztola Réka: – A nyíregyházi Arany János Gimnáziumba járok, a mostani hosszú hétvége napjain tanulnom kell, a következőn, azaz húsvétkor viszont pihenek és várom a locsolókat.

Kovács Eszter: – Igyekszem az összes hétvégét úgy tölteni, hogy pihenni is tudjak. Régebben röplabdáztam, így nagyon keveset voltam otthon, most viszont a családom örül, mert ilyenkor is velük vagyok.

– KM –


A fürdők különösen népszerűek
Szabolcs-Szatmár-Bereg - A legtöbben a fővárosban, Egerben és Hajdúszoboszlón töltötték a nemzeti ünnepet, de Hévíz, Zalakaros és Gyula is megtelt vendégekkel, kedvelt úti cél volt Pécs, Sopron, Szeged és Miskolctapolca is. A hosszú hétvége nemcsak a szállodáknak, de az adott térségnek is gyümöl...
hirdetés