Te hogyan szoktál takarékoskodni az energiával?

Te hogyan szoktál takarékoskodni az energiával?
Nyíregyháza – Szigili Szabina: Energiatakarékos égőket használ a család, ezekkel sokat lehet megtakarítani. Mindig odafigyelek arra, hogy kihúzzam az elektromos eszközöket a konnektorból, ha eljövök otthonról.

Keczeli Alex: A kikapcsolt elektromos berendezések „alvó” állapotban sokat fogyasztanak. Én mindig ügyelek arra, hogy ne csak kikapcsoljam ezeket, de áramtalanítsam is a vezetékek kihúzásával.

Keczeli Alex
Virág Réka: Környezettudatosságra neveltek a szülők, szelektíven gyűjtöm a hulladékot, az energiával is spórolok. Ügyelek rá, hogy a televízió mindig kapcsoljon ki az időzítővel, ha elaludnék.

Virág Réka
Dudás Fruzsina: Tudatos fogyasztó vagyok, ha elektromos eszközt vásárolok, mindig azt választom, amelyik kevesebb áramot fogyaszt. A telefontöltőt is kihúzom a konnektorból, ha már nincs szükség rá.

Dudás Fruzsina0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdetés