Helyi közélet

2013.01.03. 08:16

Ígérni még könnyű!

Elég az alkoholból, nincs se feles, se sör, se fröccs, mostantól nem iszom egy kortyot sem! Nem kell a tüdőszorító reggeli köhögés, krákogás, irány az egészség, eldobom a cigit, bónuszként a zsebben is több marad! Nem kell már a zsíros kaja, a csülök, a szaftos pörkölt, éljenek a kalóriaszegény zöldségfélék! Mán László jegyzete

Elég az alkoholból, nincs se feles, se sör, se fröccs, mostantól nem iszom egy kortyot sem! Nem kell a tüdőszorító reggeli köhögés, krákogás, irány az egészség, eldobom a cigit, bónuszként a zsebben is több marad! Nem kell már a zsíros kaja, a csülök, a szaftos pörkölt, éljenek a kalóriaszegény zöldségfélék! Mán László jegyzeteElég a tespedésből, hetente legalább háromszor futok! Nincs handicap, nincs 6/5-ös szelvény, se tipp, se mix! A fogunkhoz verjük a garast, gyalog járunk dolgozni, a kocsit csak hétvégéken indítjuk be! Hány ilyen és ehhez hasonló fogadalom lépett érvénybe az esztendő fordulóján, hiszen sokan élik úgy, hogy az új évet új tervekkel, elhatározásokkal kell kezdeni.

És ez rendjén is van, mert a külső tényezőktől függetlenül sokat tehetünk azért, hogy például egészségesebben, takarékosabb éljünk. A káros élvezetektől megszabadulni vágyok közül sokan már szembesültek azzal, hogy az ígéret ugyan szép szó, ám csak jó, ha megtartják.

No, ezzel azért már gond szokott lenni. A reggeli kávétól elmaradó első slukk hiányától már sokan szenvedhettek és bizonyára voltak már olyanok is, akik ezzel már fel is adták. Pedig a java még csak most kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában