Tehetségek után kutat az X-Faktor Záhonyban és Fehérgyarmaton

Akt.:
Tehetségek után kutat az X-Faktor Záhonyban és Fehérgyarmaton
© Illusztráció: rtl.hu
Fehérgyarmat, Záhony – 2017-ban ismét a tehetségeké a lehetőség az X-Faktor-ban az RTL Klub képernyőjén. Az elmúlt évek legnépszerűbb hazai énekes tehetségkutatójára már javában keresik a versenyzőket. A műsor szerkesztői március 10-én, pénteken Fehérgyarmaton és Záhonyban várják a vállalkozó szellemű énekeseket.

Az X-Faktor az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb énekes tehetségkutató showműsora, amely ismét teret ad a tehetségeknek. Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Oláh Gergő, Danics Dóra, Tóth Andi és Opitz Barbara után 2017-ben lehet, hogy az az énekes vagy zenekar léphet a győztesek klubjába, aki kipróbálja magát a fehérgyarmati és záhonyi meghallgatáson!

Március 10-én, pénteken 14 órától ugyanis a fehérgyarmati Eldorado Restaurant Pizza World&Cafféban, míg aznap 20 órától a záhonyi Művelődési Házban tartanak meghallgatást a műsor szerkesztői. A jelentkezőknek érdemes több számmal is készülni a castingra, és a hozzájuk tartozó zenei alapot magukkal vinni pendrive-on vagy CD-n a helyszínre.

Még több információt a meghallgatásról az X-Faktor hivatalos Facebook-oldalán, a fehérgyarmati és a záhonyi casting eseményénél, valamint a +36-30-364-3500-ás telefonszámon kaphatnak az érdeklődők.

A műsorra az RTL Klub oldalán, illetve Instagramon keresztül vagy akár SMS-ben is lehet jelentkezni.

Minden, amit az idei X-Faktorról tudni lehet: http://rtl.hu/rtlklub/xfaktor
hirdetés