Telefonoszlopnak rohant egy autó Őrben, a sofőr nem élte túl a balesetet

Akt.:
Halálos baleset Őrben
Halálos baleset Őrben - © Fotó: Pusztai Sándor
Őr – Telefonoszlopnak ütközött egy személygépkocsi hétfőn délután a 49-es számú főúton, Őr belterületén.

A járműben utazó két ember a roncsok közzé szorult, őket a mátészalkai hivatásos tűzoltók feszítő-vágó berendezés segítségével szabadították ki. A jármű vezetője a balesetben olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, utasa súlyosan sérült. A tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, értesítették a telefonszolgáltatót, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoznak.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Egy 46 éves dögei nő vesztette életét a balesetben

 

Eddig tisztázatlan körülmények között sodródott le az útról egy személygépkocsi, majd egy oszlopnak csapódva állt meg 2018. június 4-én 13 óra 10 perc körül a 49-es számú főúton, Őr belterületén. A baleset következtében a személygépkocsi vezetője, egy 46 éves dögei nő a helyszínen életét vesztette, utasa szintén megsérült.


A rendőrök a baleset helyszínelésének idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. A forgalmat a környező mellékutcákra terelik – tudatta a rendőrség.

-A műszaki mentéshez riasztották a mátészalkai tűzoltókat is. A Suzuki egy balra kanyarodó szakaszon jobbra lefutott az útról, és a járdán átvágva ütközött az oszlopnak, ami kitörve egy udvarba zuhant. Egyelőre nem zárható ki, hogy rosszullét előzte meg a karambolt.
hirdetés