Telefonoszlopnak ütközött egy autó Nyírmeggyesen – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. október 7-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.


Kigyulladt egy kamion pótkocsijának az egyik kereke péntek reggel a 41-es számú főúton, a 7-es kilométernél Nyíregyháza kivezető szakaszán. A vontatmányt sikerült idejében leakasztania a sofőrnek és egy kézi tűzoltókészülékkel eloltania a lángokat. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a felhevült tengelyt és kereket visszahűtötték. Személyi sérülés nem történt.

Felborult egy személygépkocsi péntek délelőtt Vásárosnamény és Ilk között. Személyi sérülés nem történt. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók a járművet áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Berendezési tárgyak kaptak lángra péntek délután Kállósemjénben, a Nagy Sándor utcában. Személyi sérülés nem történt. A nyírbátori hivatásos tűzoltók kiérkezésekkor már lánggal való égés nem volt, az épületet átvizsgálták és a füstttel telítődött épületrészt átszellőztették.

Telefonoszlopnak, majd egy kerítésnek ütközött és felborult egy személygépkocsi péntek este Nyírmeggyesen, a Leningrád utcában. A balesetben ketten megsérültek. A mátészalkai hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították és a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés