Teljes nyelőcsőbénulást okozott a zsinór Fülöpnek, Budapesten segíthetnek rajta

Akt.:
Teljes nyelőcsőbénulást okozott a zsinór Fülöpnek, Budapesten segíthetnek rajta
© Fotó: Állatbarát Alapítvány
Nyíregyháza – A budapesti Állatorvostudományi Egyetemre szállítják a Nagycserkeszről kimentett kutyust.

Az Állatbarát Alapítvány írta Facebook oldalán:

Kedves Állatbarátok,akik nap mint nap velünk aggódtok Fülöp állapota miatt!

A korábbi képeken már láthattátok, hogy Fülöp nyaki sebe szépen gyógyul, az ödéma felszívódott, viszont amint már írtuk, problémák vannak a folyamatos hányással. A Nyíregyházi Állatkórház orvostechnikai eszközeivel sikerült megállapítani, hogy ennek oka a teljes nyelőcsőbénulás, ami a zsinór által okozott sérülés következménye. Több lehetőség is felmerült a további kezelésekkel kapcsolatban.

Fülöp ezekben a percekben indult a budapesti Állatorvostudományi Egyetemre további kivizsgálásokra.

Amint többet fogunk tudni, rögtön jelentkezünk. Megértéseteket köszönjük!

Forrás: Állatbarát Alapítvány


“Fülöp sajnos nincs jól! Nagyon nincs jól”

A Nagycserkeszről kimentett megkínzott kutyus, Fülöp sajnos egyáltalán nincs jól. A legutóbb egy hasi röntgen igazolta, hogy rekeszsérve lehet az állatnak, az Állatbarát Alapítvány most pedig egy igen szűk szavú, de annál lehangolóbb bejegyzést tett közzé az állapotáról a Facebook-on.

Rekeszsérve lehet, műtét vár a Nagycserkeszen megkínzott kutyára

Az Állatbarát Alapítvány azt írta, hasi röntgent csináltak Fülöpnek, a Nagycserkeszről kimentett, megkínzott ebnek, ám az eredmény nem túl biztató.

Kegyetlen kínzás Nagycserkeszen – Hol a büntetés?

Nagycserkesz – Fülöp, a brutálisan megkínzott nagycserkeszi kutya egyetlen hét alatt vált a kegyetlenség elrettentő példájává és az összefogás jelképévé. A németjuhász keveréket egy hete szállították az Állatbarát Alapítvány állatotthonába sokkos állapotban, a műanyag zsinór gyakorlatilag átvágta a nyakizmait, az ödéma miatt hatalmasra dagadt a feje, a védekezőreakcióból pedig arra lehetett következtetni, hogy nem csak éheztették, de súlyosan bántalmazták is.

Jobban van és vicceskedik a megkínzott nagycserkeszi kutyus

Szinte már nem lehet ráismerni arra a szörnyű állapotban lévő, eltorzult fejű kutyusra, akit Nagycserkeszről mentettek ki. Szerencsére rohamosan javul az állapota, és már bolondozni is van kedve – most például bebújt a ruhatartó ládába.

 

Horror Nagycserkeszen – Borzalmas állatkínzás, a kutya feje a felismerhetetlenségig eltorzult (18+)

Az Állatbarát Alapítvány arról kapott bejelentést, miszerint Nagycserkeszen borzalmas körülmények között tartanak egy kutyát. Ám erre nem számítottak – a kiérkező mentőst valósággal sokkolta a látvány. A cikket tartozó képsort kizárólag erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk!
hirdetés