nahát

2020.03.27. 18:30

Fényezhetjük az egónkat, csak ne úgy tegyük, mint Britney Spears

Állítása szerint Usain Boltnál is gyorsabban fut.

HOLLYWOOD, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - JULY 22: Singer Britney Spears wearing a Nookie dress arrives at the World Premiere Of Sony Pictures' 'Once Upon a Time In Hollywood' held at the TCL Chinese Theatre IMAX on July 22, 2019 in Hollywood, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)

Forrás: AFP

Fotó: NurPhoto

Ezentúl hívhatjuk az énekesnőt “Sprintney Spearsnek” is, tekintve, hogy olyan gyorsan fut, akár egy olimpikon – írja cikkében a Page Six alapján a Híradó.

A popsztár azzal hencegett Instagram oldalán, hogy 6 másodperc alatt futja a 100 métert, ami bravúros teljesítmény. Vagyis csak lenne, ha igaz lenne.

A titok, hogy az elejét meg kell nyomni! Általában, hat vagy hét másodperces eredményeim vannak, de mikor kezdtem, 9 másodperc volt” – írta az azóta már törölt posztjában az énekesnő, melyen stopperórája 5.97-et mutatott.

A világért sem szeretnénk kétségbe vonni Britney szavait, de ez kicsit sem hihető, miután a rekordot ezen a távon Usain Bolt tartja, 9.58 másodperccel.

Szóval csak óvatosan az ego fényezéssel, ugyanis nagyon kínos lehet a lebukás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában