Helyi közélet

2008.11.24. 13:10

Döbbenet, csavar döfte át az autó szélvédőjét Napkornál

<p>Napkor - Akár halálos végű balesetet is okozhatott volna az a nagyjából másfél arasz hosszúságú csavar, ami vasárnap este egy Suzuki szélvédőjét átlőtte. <dia width="900" height="700" alt="Döbbenet, csavar döfte át az autó szélvédőjét Napkornál 2008.11.24."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/D_bbenet__csavar_d_fte__t_az_aut__sz_lv_d__/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Döbbenet, csavar döfte át az autó szélvédőjét Napkornál 2008.11.24." /></a></dia></p>

Az elsődleges információ szerint egy Suzuki tartott a 41-es főúton Napkor felől Nyíregyháza irányába. Eddig tisztázatlan körülmények között egy magasba pattanó, vagy eldobott (?) hosszú csavar ütődött nagy csattanással a szélvédőnek, azt szabályosan átdöfte. Ahogy megállt, először még az is kérdéses volt, nem a magasból zuhant-e le, de a csavar a röppálya végén a gépkocsi bal oldali A oszlopának is nekiütközött.

Azt, hogy mi történt egyelőre nem tudni, a gépkocsiban ülő két személy bejelentést tett a rendőrségen. Az anyagi kár ettől függetlenül megközelítheti a 100 ezer forintot.

Kapcsolódó cikkek:
· Koccanás két vásárlás között Koccanás két vásárlás között 2008.11.23. 
· Árokba borult egy autó
· szirena.szon.hu

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában