Termelték a gólokat és ifjakat teszteltek

Igaz, ezúttal nem pirosban játszott, de így is két gólt szerzett Rajczi Péter
Igaz, ezúttal nem pirosban játszott, de így is két gólt szerzett Rajczi Péter - © Fotó: Pusztai Sándor
Kisvárda – Egymás közötti edzőmeccsel zárta le a felkészülés első időszakát a Kisvárda Master Good NB II-es futballcsapata.

Kettéosztották a kisvárdai keretet, és szombat délelőtti kánikulában egymás közötti gyakorlómérkőzéssel zárta a felkészülés első fél hetét az NB II-es futballcsapat.

A fehérek és pirosak mérkőzését előbbiek nyerték meg 6–1-re, az eredmény egyúttal arra is utal, hogy a több gólt szerzett csapatban tűnt fel több olyan játékos, aki az egy hónap múlva esedékes bajnoki rajton a kezdő tizenegybe pályázhat. A neveket böngészve néhány, Várdán még ismeretlen játékossal is találkozhatnak a szurkolók, nos, a már meglévő új szerzemények (Vermes Krisztián, Oláh Gergő, Szabó Péter, Lengyel Béla, Karacs Péter) mellett olyan játékosokat tesztelt a Révész Attila vezette szakmai stáb, akik betölthetik a kötelezően bevetendő fiatalok státusát.

Közülük az MTK kapusát, Varga Bencét fél évre már kölcsönkapták a várdaiak, Gubacsi Zoltánt (Szigetszentmiklós) és Lukács Richárdot (Jászberény) pedig a következő hétre is visszavárják. Játszott még Lakatos Csaba (Ferencváros), Irmes Dávid (Szigetszentmiklós) és Vitos Norbert (kisvárdai kötődésű dunaújvárosi futballista), ők szintén képben maradtak.

A sérülésből visszatérő játékosok közül pályára lépett Kornutjak Volodimir és Hegedűs Tibor is, ahogy az elmúlt fél évet kölcsönben Nyírbátorban, illetve Mándokon töltő Müller Zsolt és Hidi Norbert is. A gólszerzést tekintve az előző bajnokság góllövőlistájának második helyezettje, Erős Gábor ott folytatta, ahol a hónap elején abbahagyta, hiszen ezúttal is betalált, Rajczi Péter és a Szegedről érkezett Szabó Péter pedig duplázott.

Szerdán következik az első „igazi” erőpróba, akkor az NB I-es Paks lesz az ellenfél, semleges helyszínen, Ercsiben.

Egymás közötti mérkőzés

Fehérek–Pirosak
6–1 (4–0)

Fehérek: Varga B. – Gubacsi, Vermes, Papucsek, Vári B. – Lucas, Erős G., Lakatos Cs. (Müller Zs.) – Szabó P., Rajczi, Cseri T. Pirosak: Lékai (Ivancsics) – Lukács R., Izing, Hidi N. (Molnár R.), Fodor A. – Minczér, Oláh G. (Kotnutjak), Lengyel B. – Irmes (Vitos), Délczeg (Nagy R.), Karacs (Hegedűs T.).

Gól: Ralczi 2, Szabó P., Erős G., Vári B., illetve Nagy R.
hirdetés