Természeti kincsekre és igaz emberi értékekre leltek

A csapat megismerkedett Erdély kulturális, történelmi és természeti szépségeivel, számos fotó őrzi a nem mindennapi kirándulás emlékét
A csapat megismerkedett Erdély kulturális, történelmi és természeti szépségeivel, számos fotó őrzi a nem mindennapi kirándulás emlékét - © Fotó: iskola
Tiszabezdéd – A felsősóbányai iskola tanulói megható műsorral köszöntötték az ifjú kirándulókat.

A Tuzséri Lónyay Menyhért Általános Iskola és a tiszabezdédi tag­intézményének 7. osztályos tanulói „Természeti kincsek nyomában Erdélyben” címmel erdélyi körúton vettek részt nemrégiben a Határtalanul pályázat keretében.

Átkeltek a Hargitán

A csapat megismerkedett Erdély kulturális, történelmi és természeti értékeivel, városnézésen vettek részt Nagyváradon, Nagyszalontán, Kolozsváron, Marosvásárhelyen, Székelyudvarhelyen, Csíksomlyón, Segesváron és Szatmárnémetiben. Felkeresték a Királyhágót, a parajdi sóbányát, a Medve-tavat Szovátán, a Bucsin-tetőt, a Gyilkos-tavat, a Békás-patak szurdokvölgyét.

Átkeltek a Hargitán, megnézték a Szent-Anna tavat és a Mohos-tó tőzeglápját. A felsősóbányai iskola tanulói megható műsorral köszöntötték az ajándékokkal érkező vendégeket.

KM
hirdetés