küldetés

2020.01.03. 15:15

Ibrahimovic nem szórakozni ment vissza Milánóba

Az AC Milanhoz visszatért svéd klasszis szerint a következő hónapok során eldől, hogy van-e még helye az európai topfutballban.

Milánó, 2020. január 3. Zlatan Ibrahimovic svéd labdarúgócsillag kezében új mezével a csapat milánói központjában tartott bemutatásán 2020. január 3-án. A 38 éves Ibrahimovic nyolc év után visszatért a csapathoz, amelyben 2010 és 2012 között már játszott. MTI/EPA-ANSA/Matteo Corner

Forrás: MTI / EPA-ANSA

Fotó: Matteo Corner

„Hat hónapot adtam magamnak, hogy lássam, továbbra is képes vagyok-e a legmagasabb szinten játszani.

Máskülönben nem maradok itt csak azért, hogy itt legyek. Ez a verzió nem érdekel”

- jelentette ki a svéd csatár, akit pénteken mutatott be az olasz egyesület.

„Nem sok játékost ismerek, aki 38 évesen visszatért egy ilyen szintű klubhoz, de ha leigazoltak, az azt jelenti, hogy hisznek bennem. A fiaim javaslatára a 21-es mezszámot választottam”

- tette hozzá a sztár, akinek a szerződése az idény végéig szól, egyéves hosszabbítási opcióval.

A 116-szoros válogatott játékos két év után távozott novemberben a Los Angeles Galaxytől, az elmúlt idényben 31 mérkőzésen 31-szer talált be. Ibrahimovic 2010 és 2012 között már játszott a milánói együttesben, amelynek színeiben 61 mérkőzésen 42 gólt szerzett, és amellyel bajnoki címet és Olasz Szuperkupát nyert.

A Milan 17 forduló alatt 21 pontot gyűjtött, így csak a 11. helyen áll a Serie A-ban.

Forrás: MTI

Borítókép: Zlatan Ibrahimovic svéd labdarúgócsillag kezében új mezével a csapat milánói központjában tartott bemutatásán 2020. január 3-án.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában