Testét árulta a miskolci nő Nyíregyházán – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. február 8-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 29 éves miskolci lakos ellen. A rendőrök a nőt 2019. február 8-án Nyíregyházán tetten érték, miközben szexuális szolgáltatásait kínálta anyagi ellenszolgáltatásért az arra közlekedőknek. Tevékenységét tiltott helyen és a szükséges orvosi igazolások nélkül végezte. A rendőrök a nőt a helyi rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai Nyíregyháza belterületén intézkedés alá vontak egy személygépkocsival közlekedő 53 éves nyíregyházi lakost 2019. február 8-án. Az ellenőrzés alatt a rendőrök megállapították, hogy a gépkocsivezetőt a Nyíregyházi Törvényszék a járművezetéstől eltiltotta. A rendőrök a férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai Hodász belterületén igazoltattak egy segédmotoros kerékpárral közlekedő 23 éves kántorjánosi lakost 2019. február 8-án. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a férfit a Mátészalkai Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága a járművezetéstől eltiltotta. A rendőrök a férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés