Testvériesen osztoztak az első két helyen

Az érmes versenyzők, balról: Kiss Zoltán, Nagy Attila, Fodor Géza és Fodor István
Az érmes versenyzők, balról: Kiss Zoltán, Nagy Attila, Fodor Géza és Fodor István
Apagy – A négy közé három apagyi játékos is bejutott a megyei férfi egyéni asztalitenisz-bajnokságon.

A megyei bajnokságnak elvileg a legrangosabb egyéni versenynek kellene lennie Szabolcs-Szatmár-Beregben rendezett viadalok közül, de a halasztott időpont miatt meglehetősen lyukas volt a mezőny Apagyon. A színvonalra azonban így sem lehetett panasz, a hazai pálya előnyét pedig Fodor Géza használta ki leginkább, és ő szerezte meg az elsőséget. A döntőben ikertestvérét, Fodor Istvánt győzte le.

Az erőviszonyok alapján nem meglepő, hogy a négy közé három apagyi játékos is bejutott (a Fodor-fivérek mellett Kiss Zoltán), rajtuk kívül a nyírmadai Nagy Attila szerzett még érmet.

Megyei egyéni bajnokság
Férfi egyes

Negyeddöntő: Fodor G. (Apagy SE)–Pacuk S. (Vitka SE) 3:0, Nagy A. (Nyírmadai ISE)–Hegedűs T. (Mátészalkai MTK) 3:2, Kiss Z. (Apagy SE)–Damasiewicz N. (Mátészalkai MTK) 3:1, Fodor I. (Apagy SE)–Sütő L. (Záhonyi VSC) 3:0. Elődöntő: Fodor G.–Nagy A. 3:1, Fodor I.–Kiss Z. 3:1. Döntő: Fodor G.–Fodor I. 3:1.

Végeredmény: 1. Fodor Géza (Apagy SE), 2. Fodor István (Apagy SE), 3. Nagy Attila (Nyírmadai ISE) és Kiss Zoltán (Apagy SE).
hirdetés