Nagyvilág

2015.06.10. 12:03

A barátnője helyett vizsgázott, 600.000-re büntették

Kazahsztán - Női ruhába bújt, majd beült a vizsgára a barátnője helyett. A többi lány szerint az akciója nagyon romantikus volt, a vizsgabizottság viszont egyáltalán nem tartotta annak.

Kazahsztán - Női ruhába bújt, majd beült a vizsgára a barátnője helyett. A többi lány szerint az akciója nagyon romantikus volt, a vizsgabizottság viszont egyáltalán nem tartotta annak. A 20 éves Ayan Zhademov-ot letartóztatták, miután a vizsgán kiszúrták, hogy "lány" létére elég mély hangja van. Zhademov barátnője túlságosan parázott a vizsgája előtt, a szerelem pedig nem ismert határokat, a fiú még azt bevállalta, hogy lánynak öltözik és elmegy helyette. Az oktatási intézmény szóvivője szerint próbált magas hangon beszélni, de hamar nyilvánvaló volt, hogy csalni akart. Az egyik diáktárs, Dariga Nesterov szerint "butaság volt, de nagyon romantikus". A fiú végül 600.000 forintnak megfelelő büntetést kapott, de az egyik vállalkozó (érthetetlen módon) kifizeti az összeg felét.

Csini lett, nem?

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!