Teszt: a pszichológus szerint nagyon sokat elárul rólad, melyik pirítóst választod a képről

Akt.:
Teszt: a pszichológus szerint nagyon sokat elárul rólad, melyik pirítóst választod a képről
Te melyik pirítóst választanád? Vigyázz, mert sokat elárul rólad. Dr. Christy Fergusson pszichológus szerint legalábbis.

Íme tehát a felhozatal:

piri

Meg van a kiszemelted?

Akkor mutatjuk az eredményt:

Szénné égetve (Árnyalatok: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 9)

No maradjunk annyiban, hogy nem vagy túlzottan egészségtudatos (elvégre egy szénné égett pirítóst választottál, a manóba is, tudod mennyire rákkeltő ez?), de emellett azt is megtudtuk rólad, hogy inkább kivárod, hogy megtörténjen valami, mintsem, hogy kezdeményezz. Húzod az időt, gyakran vagy késésben, de büszke vagy rá, hogy különbözöl a többiektől, Kissé önfejű vagy – sokat kritizálsz másokat (de csak néha magadat).

Tökéletes szeletek (Árnyalatok: 7, 10, 11, 13, 14)

Na te aztán a tökéletességre törekszel, szó se róla. A félmegoldás nem megoldás a számodra. Sokat adsz arra, ki mit gondol rólad, akkor vagy boldog, ha körülötted minden szervezett és hatékony. Imádsz szerepelni!

Enyhe pír (Árnyalatok: 8, 12, 15, 16)

Elég türelmetlen vagy. (Meg kellett volna várni, hogy piruljon még kicsit az a kenyér.) Sokszor versenyt futsz az idővel, az se baj, ha nem sikerül valami tökéletesen, csak legyél már túl rajta. Rengeteg energiád van, folyamatosan nyüzsögsz, nincs időd olyan dolgokra, mint hogy elolvass például egy könyvet.

Forrás: ripost.hu


15 trükk, amire képes a testünk, de nem is tudunk róla

Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tudja, hogyan enyhítheti a fogfájást? És a migrént? De azt is eláruljuk, mit tegyen, ha nem tudja abbahagyni a nevetést.
hirdetés