Tetőt bontott a szél Nyíregyházán – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. július 31-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Száz négyzetméteren a száraz aljnövényzet gyulladt meg hétfőn délben Magy településen, a Mohosi utcában. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Tuzséron, a Béke utcában pedig összehordott szemét és száraz fű égett tegnap este, itt a kisvárdai hivatásos tűzoltóknak kellett beavatkozniuk, személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Lakóépület tetejére hasadt egy nagyméretű faág hétfőn délelőtt Fehérgyarmaton, a Tavasz utcában. A város hivatásos tűzoltói dugólétra és motoros láncfűrész segítségével távolították el az ágat. Személyi sérülés nem történt.

Megbontotta szél a bádoglemezt egy nyíregyházi társasház tetején hétfőn este, az Epreskert utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói gépezetes tolólétra és kéziszerszámok segítségével távolították el a gyalogosokra veszélyt jelentő megrongálódott fedőanyagokat.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés