Tetőzött Ácsék teljesítménye

Ácsék teljesítménye tetőzött – a tiszabecsiek elkalapálták ellenfelüket. A kiesőzónában veszteglő megyei első osztályú futballegylet nyert az ősz végére kidurranó, mindaddig acélosan szereplő Záhony otthonában.

A Szécsi-legénység ezáltal megindította a remélt rohamot a felzárkózás érdekében. A Tisza-partiak tizennégy ponttal, a tizenharmadik helyről rugaszkodnak neki az utolsó őszi fordulónak és nyilvánvalóan azért törik magukat, hogy minél jobb pozícióból nyissanak hosszú hajrát a tavaszi idényben.

– Istenigazából rég váratott magára egy bravúros győzelem, mert sajnos, az a szomorú valóság, hogy a Demecser elleni idegenbeli siker már nem tartozik közé azok közé – kommentálta a vasárnapi feltámadást Szécsi Zoltán. – A záhonyi meccsen a csapat hozzáállása olyan volt, amilyennek mindig is illene, meggyőződésem, ha ilyen felfogásban játszott volna korábban is, akkor négy-öt győzelemmel biztosabb több lenne a tarsolyunkban. Tudjuk, mit csinálunk rosszul és azt is, mit kell változtatni, mert lehet ezt is így folytatni, csak nem érdemes… Hiszem, a téli szünetben meg fogjuk tenni azokat a szükséges lépéséket, ami azt eredményezni, hogy a Tiszabecsnek nem lesznek kiesési gondjai. Azért is vagyok ebben egészen biztos, mivel nem feltétlenül személyi kérdésekről van szó, sokkal inkább a helyes értékrendet kell kialakítani. Ami eddig szokatlan volt és mindenképpen javításra szorul az edzéslátogatottság, hiába akadnak ugyanis megfelelő képességű labdarúgóink, gyakorlás nélkül nem megy, még ezen szinten sem.

– Koncz Tibor –További hírek a szon-sportoldal kategóriából

Sporthírek


hirdetés