Tetten érték a demecseri vastolvajokat – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. október 21-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság járőrei 2016. október 21-én a megyeszékhelyen igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 39 éves helyi férfit. Az ellenőrzés során a nyilvántartások adataiból kiderült, hogy a sofőrt a Nyíregyházi Járásbíróság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Demecseri Rendőrőrse tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt vett őrizetbe két 28 éves és egy 19 éves helyi férfit. A társaság tagjait a nyomozók 2016. október 21-én tetten érték, amint egy demecseri gyár területéről vashulladékot kíséreltek meg eltulajdonítani.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai 2016. október 21-én Tornyospálcán igazoltattak egy gépkocsival közlekedő 36 éves helyi lakost. Az intézkedés alatt kiderült, hogy a férfit a Kisvárdai Járásbíróság a járművezetéstől eltiltotta. Az egyenruhások a férfit a rendőrkapitányságra előállították és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt vett őrizetbe a Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrőrse egy 29 éves porcsalmai lakost. A férfi 2016. október 21-én egy Porcsalma külterületén lévő mezőgazdasági területről nagy mennyiségű csöves kukoricát kísérelt meg eltulajdonítani.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrsének munkatársai 2016. október 21-én Baktalórántháza külterületén elfogták H. Tibor 30 éves helyi lakost. A férfi ellen a Vásárosnaményi Járásbíróság körözést adott ki, ezért a rendőrök előállították, és bűnügyi őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés