Tini-dulakodás a nyírteleki buszmegállóban – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. március 22-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság rendzavarás szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 15 éves nyírteleki lakos ellen. A fiatal 2017. március 22-én egy nyírteleki buszmegállóban verekedésre hívott egy 16 éves helyi fiút. A dulakodást végül a 15 éves fiú ismerősei akadályozták meg azzal, hogy lefogták. Az egyenruhások a fiatalt a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai 2017. március 22-én elfogták M. János 38 éves helyi lakost, aki ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot bocsátott ki. A férfit a Kisvárdai Járásbíróság ittas járművezetés bűncselekmény elkövetése miatt közérdekű munka büntetésre ítélte, amit nem kezdett meg, és a pártfogó felügyelőnél sem jelent meg, ezért a rendőrök őrizetbe vették.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai 2017. március 22-én elfogták és őrizetbe vették B. Tamás 29 éves komorói lakost, aki ellen a Kisvárdai Járásbíróság ittas járművezetés bűncselekmény elkövetése miatt körözést adott ki.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés