Teherbe ejtette 15 éves nevelt lányát a tiszalöki ámokfutó

Akt.:
Ebben a házban történt a tragédia
Ebben a házban történt a tragédia - © Fotó: Blikk/Grnák László
Tiszalök – Szerdán hajnalban támadt rá volt élettársára, és a nő gyermekeire Zsolt, akiket egy késsel meg is sebesített. A támadás hátteréről döbbenetes részletek derültek ki.

A rokonok a Blikknek nyilatkoztak és elmondták, hogy a botrány akkor tört ki mikor kiderült, hogy a 32 éves férfi teherbe ejtette volt élettársa középső lányát. De arra senki sem számított, hogy vérengzéssé fajulnak a dolgok.

A férfi először megszúrta Andreát, majd a földön fekvő asszonyon átlépve a gyerekeire rontott. Ildikót mellkason, Vanesszát combon szúrta, míg Jánost a karján sebesítette meg. A két lányt műteni kellett. Az anya és a középső gyerek súlyos, a legnagyobb lány életveszélyes állapotban van – tudta meg a Blikk.

Sikerültek a műtétek, de Vanessza még csak az egyik lábujját tudja mozgatni, reméljük, nem lesz maradandó károsodása. Még mindig remegek, mi történhetett volna. Éjjel tört rájuk a férfi, amikor lefekvéshez készültek. Amikor csengettek , éreztem, hogy valami szörnyűség történ. Nagylányom, Ildi próbálta védeni a testvéreit és az anyját, így ő sérült a legsúlyosabban”

– számolt be a gyerekek édesapja a szörnyűségekről.

Forrás: Blikk
Tiszalök.
SZON.HU


hirdetés