Tiszaszentmártoni ház udvarán kapott lángra az aljnövényzet – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. augusztus 2-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Kigyulladt egy családi ház villanyóraszekrénye szerdán délután Kálmánházán, a Rákóczi utcában. A tulajdonosnak sikerült két darab porral oltó készülékkel a lángokat megfékeznie. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók az izzó, parázsló részeket eltávolították, az épületet hőkamera segítségével átvizsgálták és értesítették az áramszolgáltatót. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Lakóépület udvarán, a melléképület előtt a száraz aljnövényzet kapott lángra szerdán délután Tiszaszentmártonban, a Damjanich utcában. A tüzet az ott lakóknak sikerült eloltaniuk. A kisvárdai hivatásos tűzoltók már lánggal való égést már nem tapasztaltak. Személyi sérülés nem történt.

Leszakadt faág akadályozta a közlekedést szerdán délután Baktalórántházán, a Nyírkércsi úton. A város hivatásos tűzoltói kéziszerszámok segítségével szüntették meg a forgalmi akadályt. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés