Tiszavasvári lakossága a változásra és a fejlődésre szavazott

Tiszavasvári – Bevettük a Jobbik fővárosát Tiszavasváriban címmel tartott sajtótájékoztatót hétfőn dr. Vinnai Győző fideszes országgyűlési képviselő és a város vasárnap megválasztott új polgármestere, a Fidesz-KDNP színeiben indult Szőke Zoltán.


– Az időközi polgármester-választáson Tiszavasvári lakossága a változásra és a fejlődésre szavazott. Az elmúlt 8 évet sokan elvesztegetett időként élték meg, és élhetőbb városért kiáltottak a voksukkal. Jövőre újra önkormányzati választások elé nézünk, addig is Szőke Zoltán a programja végrehajtásával bizonyítani fogja, hogy számára valóban Tiszavasvári az első – fogalmazott dr. Vinnai Győző.

A város új vezetője hangsúlyozta: a kampányidőszaknak vége, számít a képviselő-testület munkájára, támogatására, s hisz abban, hogy szinte mindenkivel képes lesz megtalálni a közös hangot, ami ellenségeskedés helyett együttműködést szül. – Sok a tennivalónk. A városnak vissza kell állítani a vezető szerepét, ki kell aknázni az emberi és a pályázati erőforrásokat, hogy elmondhassuk: a választás legnagyobb nyertese valójában Tiszavasvári lett – tette hozzá Szőke Zoltán.
hirdetés