Elakadt a kamion Nyírbátorban – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. február 5-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Két személygépkocsi ütközött össze hétfőn délután Tiszavasváriban, a Honfoglalás és a Honvéd utcák kereszteződésében, ahol az ütközés következtében az egyik jármű egy távközlési oszlopnak csapódott. Személyi sérülés nem történt. A város önkormányzati tűzoltói a járműveket áramtalanították, valamint biztosították a helyszínt a szolgáltató kiérkezéséig.

Megfordulás közben elakadt egy kamion a délutáni órákban, Nyírbátorban, a Szentvér utcában. A nyírbátori hivatásos tűzoltók drótkötél segítségével vontatták vissza a szerelvényt az útra, személyi sérülés nem történt.

Az útról lesodródott és betonelemnek ütközött egy személygépkocsi kedden hajnalban Rakamazon, a Szent István utcában. A balesetben egy ember könnyebb sérüléseket szenvedett. A nyíregyházi hivatásos és a rakamazi önkéntes tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Tiszavasvári.
SZON.HU


hirdetés