Kilenc körözött személyt fogtak el – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. január 17-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a rendőrök az elmúlt 24 órában összesen 9 körözött személyt fogtak el.

Közülük a fehérgyarmati és a vásárosnaményi rendőrök öt fiatalkorú fiút vontak intézkedés alá Rozsály és Gelénes belterületén, akiket eltűnésük miatt köröztek. A fiatalokat meghallgatásukat követően visszavitték abba a gyermekotthonba, ahonnan engedély nélkül távoztak.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság járőrei Mátészalkán fogták el A. Péter 22 éves helyi lakost, aki ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja bocsátott ki elfogatóparancsot. Az egyenruhások a férfit átadták a büntetés-végrehajtási intézet munkatársainak.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság járőrei a megyeszékhelyen elfogták V. Bálint 59 éves helyi lakost. A férfi egy korábban kiszabott helyszíni bírságot nem fizetett meg, ezért a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság járőrei Tiszadobon elfogták T. Béla 26 éves helyi lakost, aki ellen a Nyíregyházi Járásbíróság bocsátott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a férfit bűnügyi őrizetbe vették.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság járőrei Nyírmadán elfogták S. Dániel 19 éves aszódi lakost. A férfit a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja körözte, mivel az engedélyezett eltávozása után nem tért vissza a javítóintézetbe. A rendőrök intézkedtek a férfi javítóintézetbe történő visszaszállításáról.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –Tiszavasvári.
SZON.HU


hirdetés