Összepakolta az értékeket a tiszavasvári házban, de a tulajdonos elkapta – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Összepakolta az értékeket a tiszavasvári házban, de a tulajdonos elkapta – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből
© Illusztráció: naujienos.lt
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. január 15-én történt rendőrségi eseményeiből.


A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai 2019. január 15-én Ajak és Rétközberencs között elfogták K. M. 22 éves ajaki lakost. A férfi ellen a Kisvárdai Járásbíróság bocsátott ki elfogatóparancsot. Az egyenruhások a férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság járőrei 2019. január 15-én Nyírbátor belterületén igazoltattak egy gépkocsival közlekedő férfit. Az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a 30 éves nyírbátori férfit a Nyírbátori Járásbíróság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. Az egyenruhások a férfit a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság lopás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 17 éves tiszavasvári lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a fiú 2019. január 15-én betört egy tiszavasvári lakóházba, ahonnan különböző értéktárgyakat, műszaki cikkeket kísérelt meg eltulajdonítani. A fiatalt cselekménye közben a tulajdonos tetten érte és a rendőrök kiérkezéséig a helyszínen visszatartotta. Az intézkedés során a rendőrök azt is megállapították, hogy a 17 éves fiú a Nyíregyházi Járásbíróság körözése alatt áll, ezért a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –Tiszavasvári.
SZON.HU


hirdetés