Új pszichoaktív anyaggal kereskedő dílert buktattak le a rendőrök Tiszavasváriban

Akt.:
Új pszichoaktív anyaggal kereskedő dílert buktattak le a rendőrök Tiszavasváriban
© Fotók: police.hu
Tiszavasvári – A tiszavasvári nyomozók őrizetbe vették a gyanúsítottat.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást T. Alex 20 éves tiszavasvári lakos ellen. A nyomozók 2018. március 2-án tartottak házkutatást a férfi lakóhelyén, melynek során 24,3 gramm ismeretlen eredetű növényi származékot, az előzetes szakértői vizsgálat alapján új pszichoaktív anyagot, valamint a forgalmazásából származó készpénzt találtak és foglaltak le.

n3172176

Fotó: police.hu

A rendőrök az eljárás során több fogyasztót is kihallgattak, akik a férfitól vásároltak bódítószert.

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 20 éves helyi lakost a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, bűnügyi őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségnél.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –


Fotó: police.hu
Nyíregyháza - Az általa vezetett törött gépkocsit hatósági jelzés nélkül az egyik nyíregyházi autószerelő műhelyben találták meg a rendőrök. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2018. március 2-án elfogták azt a 25 éves nyíregyházi férfit, akit segítségnyújtás elmulasztásával gyanúsítanak....

Fotó: police.hu
Rakamaz - A rakamazi rendőrök lezárták a nyomozást. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrse lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást két 17 éves rakamazi fiú ellen. A lezárt nyomozás adatai szerint a fiatalok 2018. január 5-én este besurrantak ...Tiszavasvári.
SZON.HU


hirdetés