Tiszavasváriban családi ház, Újfehértón kisteherautó égett – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Tiszavasváriban családi ház, Újfehértón kisteherautó égett – Megyei katasztrófavédelmi hírek
© Illusztráció: The Independent
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. február 7-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.


Kigyulladt egy körülbelül ötven négyzetméter alapterületű családi ház egyik helyisége csütörtök este a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tiszavasvári Gépállomás utcájában. A tűzhöz a hajdúnánási hivatásos és a tiszavasvári önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, közös erővel, két vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgálását. Elsődleges információink szerint az eset során senki nem sérült meg.

Kigyulladt egy kisteherautó csütörtök késő délután a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Újfehértó Sólyom utcájában. A tűzhöz a nyíregyházi hivatásos tűzoltók, valamint az újfehértói önkormányzati és önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik két vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték a jármű visszahűtését és átvizsgálását. Elsődleges információink szerint az eset során senki nem sérült meg.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés