"Tiszta fejjel" Nyíregyházán

"Tiszta fejjel" Nyíregyházán
Nyíregyháza – November 3-án 14 órakor a nyíregyházi Nyírplazában Tamás György Lajos rendőr ezredes, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti igazgatója nyitotta meg a tárlatot.  

A megnyitón DJ Hajnal, DJ Pege és DJ Olasz, a Sunshine DJ Team lemezlovasai adtak zenés műsort. Hajnal Gusztáv egy tragikus személyes élményt is megosztott a főként diákokból álló hallgatósággal; elmesélte, hogy évekkel korábban egy barátja hogyan vesztette életét diszkóbalesetben.

Az érdeklődők a kiállítás megtekintésén túl tájékoztató szórólapokat kaptak, kockázati tesztet tölthettek ki és csatlakozhattak a Józan Közlekedésért Chartához.

A Tiszta fejjel vándorinstalláció nyár közepe óta jár körbe az országban. Többszázezer példányban információs szórólap került a benzinkutakhoz és a fiatalok kedvelt szórakozóhelyeire. Megjelent a Tiszta fejjel Project videó klipje, külön internetes honlap készül, s végül fiataloknak szánt filmklubok fognak a kérdéssel foglalkozni – tájékoztatta szerkesztőségünket Fülöp Gergely rendőr százados.
hirdetés