Tisztújítás az ifjú vöröskereszteseknél

Nagyecsed, Nagykálló, Nyíregyháza, Mándok, Záhony – A napokban a patinás fővárosi Szent László Gimnáziumban rendezték meg a Magyar Ifjúsági Vöröskereszt (MIVK) VI. Kongresszusát.

Megyénket a hat ifjú, mandátummal rendelkező küldött mellett négy bázisóvodai és öt bázisiskolai pedagógus képviselte. Az eseményen a leköszönő elnökség beszámolt az elmúlt két esztendőben végzett munkáról, a karitatív szervezet fontosabb eredményeiről, majd elismerések átadására került sor. A plenáris és régiós üléseken a küldöttek az új elnök és a két alelnök mellett megválasztották a hét magyarországi régió ifjúsági vezetőjét is, a megújult elnökség tagjai pedig felvázolták a következő időszakra vonatkozó terveiket. A tisztújítás mellett a résztvevők megemlékeztek a MIVK megalakulásának 95. évfordulójáról is.

– Katona Dávid –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés