Titánok harca, avagy erősít a Tiszavasvári

Senki nem került körön kívülre Tiszavasváriban
Senki nem került körön kívülre Tiszavasváriban - © Fotó: Pusztai Sándor
Tiszavasvári – A Tiszavasvári férfi kézilabda együttes nagy erőket mozgósít, hogy kivághassa a rezet a második vonalban.

Nem meglepő, hogy a feljutást az NB II-es bajnoki cím megkaparintásával kiharcoló, vagyis újonc legénység munkáját továbbra is a Türk Ferenc edző és Molnár András szakmai tanácsadó kettős irányítja. Az előző szezonban bevetett csapattagok közül egyedül Jávor Dániel köszönt el, ugyanakkor jó néhány friss szerzemény tűnt fel a felkészülést hétfőn elkezdő keretben.
Az NB I-es Balmazújvárossal kötött megállapodásnak köszönhetően négy fiatal segíti a gárdát kettős játékengedéllyel. Ugyanakkor a nyírbátori beállós, Dobos Balázs és a hajdúböszörményi átlövő, Freind Zoltán minden bizonnyal véglegesen a Vasvári alkalmazottja lesz. A szintén ifjú titánnak számító Nagy Ádám, Zsigmond Gergely páros kölcsönben érkezik Balmazújvárosból – utóbbi a legutóbbi évadban a szintén az NB I B-ben érdekelt Törökszentmiklósi Székács SE kötelékében szerepelt.

Mivel a létszám meglehetősen tekintélyes, az egyesület pedig ragaszkodik a helyi kötődésű kézilabdázókhoz, a több játéklehetőség érdekében megyei első osztályú férfi csapatot indít a következő idényben, amelynek trénere Lázár Attila lesz. Idevágó információ, hogy az ugyancsak a szabolcsi küzdelemsorozatban szereplő Tiszavasvári női társulat Dancs Máté vezényletével lép majd színre.

Játékosmustra

A tiszavasvári kézilabdacsapat keretében történt nyári változások

Távozott: Jávor Dániel (?)

Érkezett: Dobos Balázs (Nyírbátor), Nagy Ádám (Balmazújváros), Freind Zoltán (Hajdúböszörmény), Zsigmond Gergely (Törökszentmiklósi Székécs SE). Kettős játékengedéllyel: Bagi István, Király Dániel, Veress Imre, Teleki Levente (valamennyien Balmazújváros)

KM-KT
hirdetés