Tíz autót tört fel Fehérgyarmaton

Tíz autót tört fel Fehérgyarmaton
Tíz autót tört fel Fehérgyarmaton - © Fotó: police.hu
Fehérgyarmat – Őrizetbe vették azt a 20 éves férfit, aki a gyanú szerint tíz autót és egy pincét tört fel egyetlen éjszaka alatt, és még egy útjába eső másik fiatalt is megütött egy betondarabbal.

A megalapozott gyanú szerint tíz gépkocsit és egy társasházi tároló-helyiséget tört fel Fehérgyarmaton egy fiatal 2015. július 22-ére virradó éjszaka. A járművekből elvitt mindent, amit tudott: aprópénzt, autórádiót, GPS-tartót, napszemüveget, de több esetben csak rongálási kárt okozott. A rendelkezésre álló adatok szerint ezen az éjszakán a férfi az utcán minden előzmény nélkül egy betondarabbal megütött egy arra sétáló másik fiatalt is, könnyű sérülést okozva.

A bűncselekményekkel megalapozottan gyanúsítható V. János 20 éves kömörői lakost a Fehérgyarmati Rendőrkapitányság munkatársai július 22-én elfogták, és lopás vétség, lopás vétség kísérlet, valamint súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanújával hallgatták ki. A gépkocsik feltörését a férfi nem tagadta, de a bántalmazásra állítólag nem emlékezett. A gyanúsítottat a fehérgyarmati rendőrök őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés