Tíz centin múlt a tragédia: valóra vált minden autós rémálma Győrteleknél, ahol majdnem felnyársalta a sofőrt egy repülő létra

Akt.:
Tíz centin  múlt a tragédia: valóra vált minden autós rémálma Győrteleknél, ahol majdnem felnyársalta a sofőrt egy repülő létra
© Fotók: blikk.hu / police.hu
Győrtelek – Egy személyautó tetejére rögzített létra egy élesebb kanyarnál önálló életre kelt, és egy betegszállítóba vágódott Győrteleknél a napoknak. A létra úgy repült le az autó tetejéről, mintha csak egy elhajított dárda lett volna. A Blikk információi szeirnt a nem mindennapi balesetet az okozta, hogy a személyautó sofőrje rosszul rögzítette a létrát.

A rendőrség azt írta honlapján: Tunyogmatolcsról Győrtelek felé tartott egy 28 éves mátészalkai férfi, amikor a főút egyik útkanyarulatában a gépkocsi tetején szállított létra a szemből érkező betegszállító jármű szélvédőjébe csapódott.

Szerencsére a balesetben senki sem sérült meg súlyosan, egyedül egy 47 éves tiszabecsi férfi, aki 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A betegszállítást végző cég ügyvezetője szerint mindössze 10 centiméteren múlott a tragédia – ugyanis ha pár centivel arrébb találja el az autót a lerepülő létra, akkor az oldalsó ablakon keresztül pont a sofőr testét szúrja át.

– Bár a sofőrnek az ijedségen kívül nem lett baja, sajnos a hátsó ülésen utazó beteghez mentőt kellett hívni. Neki egy üvegszilánk belerepült a szemébe, de szerencsére nem sérült meg komolyabban – mondta a Blikk-nek az ügyvezető.

Forrás: blikk.hu
hirdetés