Tizenkét évre rácsok mögé kerül a nevelt lányát teherbe ejtő szabolcsi férfi

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció
Nyíregyháza, Debrecen – A Debreceni Ítélőtábla Dr. Balla Lajos vezette tanácsa helybenhagyta a Nyíregyházi Törvényszék ítéletét.

Az első fokon eljárt Nyíregyházi Törvényszék 2017 januárjában H. J. vádlottat folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt 12 év fegyházbüntetésre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte. A vádlott legkorábban büntetése 2/3 részének kitöltése után bocsátható feltételes szabadságra. Az ítélet ellen a vádlott és védője enyhítésért fellebbezett.

A bíróság által megállapított tényállás szerint a vádlott 2004 óta volt élettársa a sértett édesanyjának. Az asszony kislányát 5 éves kora óta együtt nevelték egy kis faluban. A sértett alig töltötte be a 14. életévét, amikor a vádlott elhatározta, hogy szexuális életet él vele. Először 2013 karácsonyán kényszerítette erre a kislányt. Mivel a férfi rendszeresen bántalmazta a sértettet ezért, nem merte elmondani a történteket az édesanyjának. 2014 őszén a sértett teherbe esett nevelőapjától. Amikor kiderült, a lányt kiemelték a családból és a nevelését nevelőszülőkre bízták.

– Debreceni Ítélőtábla –


Gyermeke is lett nevelőapjától – 12 évre ítélték Nyíregyházán a 14 éves lánnyal erőszakoskodó férfit

Első fokon tizenkét év fegyházra ítélt a Nyíregyházi Törvényszék pénteken egy férfit, aki 2013-ban és 2014-ben többször megerőszakolta tizennégy éves nevelt lányát, akinek emiatt gyereke is született.
hirdetés