Tizenöt éves a hagyományőrző egyesület

Nyíregyháza – “Egyesületünk, a Szabolcsi Honvéd Műszaki Hagyományőrző Egyesület szeptember 19-én ünnepelte fennállásának 15. évfordulóját.”


Ebből az alkalomból az egyesület vezetősége az évforduló megünneplését a nyíregyházi New York kávézóban rendezte meg. Erre az alkalomra meghívtuk a társ­szervezetek képviselőit és a BEOSZ területi vezetőjét.
Több lehetőség volt kezdetben

A vezetőség az alakulás napjától kezdődően beszámolt a végzett munkáról és a tagság alakulásáról napjainkig. Az elnöki beszámoló érintette, hogy az első években sokkal több pályázaton tudtunk anyagiakhoz jutni, így több lehetőségünk volt meglátogatni a még létező katonai alakulatokat, sok régi bajtárssal találkoztunk. Ezeket a lehetőségeket továbbra is szeretnénk megélni, de a szűk anyagi keretünk ezt nem engedi meg.

A beszámoló részeként a tagság megtekintette a 15 év során keletkezett fotókból készült összeállítást.
Az ünnepi értekezleten a ­BEOSZ területi vezetője a jól teljesítő tagokat oklevélben és tárgyjutalomban részesítette. A program ezek után vacsorával folytatódott, és a baráti beszélgetések véget nem érő sorával fejeztük be az évforduló megünneplését.

– Kukucska György –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés