Tizenöt méteres nyárfa akadályozta a forgalmat Tiszavasváriban – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Illusztráció
Illusztráció
Mezőladány, Tiszavasvári, Kisvárda, Nyírmeggyes, Nyírkáta – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. június 11-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szombaton, műszaki mentések adtak feladatot a tűzoltóknak Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, ahol három helyen is az úttestre borult fák eltávolításához kérték a segítségüket.

Egy személygépkocsi az útról lesodródott és fának ütközött, amely kitört és az úttestre dőlt szombat délután Mezőladány külterületén. A jármű vezetője könnyebb sérüléseket szenvedett. A kisvárdai hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Úttestre borult fák eltávolításához kérték szombat este a tűzoltók segítségét. A 36-os számú főúton, a 17-es kilométernél, Tiszavasvárinál, egy tizenöt méteres nyárfa akadályozta a forgalmat. A tiszavasvári önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrész segítségével szüntették meg a forgalmi akadályt. A késő esti órákban Nyírmeggyes és Nyírkáta között a mátészalkai hivatásos tűzoltók távolították el az úttestre borult akácfát, amely szintén akadályozta a közlekedést. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

-Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság-
hirdetés