Tizenötödször is jön az Oldalvágány fesztivál

A Kelet Brass Band koncertje zárja a rendezvényt
A Kelet Brass Band koncertje zárja a rendezvényt - © Fotó: Dodó Ferenc
Fehérgyarmat – A januárban elhunyt Lilik Ákos emlékének ajánlják az idei, sorban a tizenötödik Fehérgyarmati Oldalvágányt a szervezők.

Az ország egyik legmozgalmasabb mini fesztiválja ebben az évben sem okoz csalódást: augusztus 10–12. között a koncertek mellett különböző sport- és kulturális programokkal várják a látogatókat.

A zenei felhozatal erősre sikeredett, a fesztivál nyitónapján a Márton meg a Hősök avatja fel a színpadot 17.30-tól, majd este héttől a Blues From Hell, kilenctől a Nelson, tizenegytől pedig a Zion Refresh gondoskodik a közönség alapos átmozgatásáról.

Másnap, augusztus 11-én, szombaton egy fiatal nyíregyházi banda, a Szia, Anya! kezdi a koncertek sorát, a srácokat az Éva Presszó nevű formáció váltja. A No Dress Code Acoustic-ot a Karmapirin váltja a színpadon, Szakos Andi és zenekara után, éjféltől pedig Livingroom Unplugged – kifulladásig.

A vasárnapi zenei programok méltóképpen zárják majd az idei rendezvény: bemutatkozik a Led Zepp’s, érkezik a Tortuga, a klasszikus vonalat képviselő AB/CD után a Kelet Brass Band tagjai fújják el a fesztiválozók nótáját.

KM
hirdetés