Nyíregyháza hírei

2013.04.27. 11:04

Csempészett cigarettával teli csónakot találtak a Tiszán

Nyíregyháza, 2013. április 27., szombat (MTI) - Csaknem 29 millió forint értékű csempészett cigarettát rejtett az a csónak, amelyre a Nemzeti Adó- és Vámhivatal járőrhajója bukkant a Tisza szabolcsi szakaszán - közölte a szervezet Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Vám- és Pénzügyőri Igazgatóságának rendészeti osztályvezetője szombaton az MTI-vel.

Nyíregyháza, 2013. április 27., szombat (MTI) - Csaknem 29 millió forint értékű csempészett cigarettát rejtett az a csónak, amelyre a Nemzeti Adó- és Vámhivatal járőrhajója bukkant a Tisza szabolcsi szakaszán - közölte a szervezet Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Vám- és Pénzügyőri Igazgatóságának rendészeti osztályvezetője szombaton az MTI-vel.Dávid Zoltán elmondta: a hatóság járőrhajója Zsurk térségében végzett ellenőrzést, amikor a rendőrségtől értesítést kaptak arról, hogy egy csónak halad előttük. Követni kezdték, majd egy part menti bokros részen elhagyottan megtalálták a csempészett cigarettával megpakolt, magára hagyott csónakot.

A gumicsónakon 36 ezer doboz ukrán cigaretta volt, amelynek értéke csaknem 29 millió forint - ismertette a főhadnagy. A cigarettát és a csónakot lefoglalták a pénzügyőrök, az ügyben költségvetési csalás alapos gyanúja miatt indult eljárás.

- MTI - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!