Helyi közélet

2017.01.19. 07:55

Eladják az egyik nyíregyházi Interspart

Nyíregyháza - Megvásárolja a luxemburgi székhelyű CPI Property Group a budapesti Pólus és Campona bevásárlóközpontot, egy Andrássy úti irodaházat, valamint két vidéki Interspar épületét is, egyet Zalaegerszegen, egyet pedig Nyíregyházán – írta a <a href="http://hvg.hu/ingatlan/20170118_elado_plazak">hvg.hu</a> a vevő bejelentésére hivatkozva.

Nyíregyháza - Megvásárolja a luxemburgi székhelyű CPI Property Group a budapesti Pólus és Campona bevásárlóközpontot, egy Andrássy úti irodaházat, valamint két vidéki Interspar épületét is, egyet Zalaegerszegen, egyet pedig Nyíregyházán – írta a hvg.hu a vevő bejelentésére hivatkozva.

A nyíregyházi dolgozókat is meglepte a hír, de szerdán este még ők sem tudták, hogy a Korányi vagy a László utcai épületről van szó. – Most hallunk először erről, vajon az ingatlaneladás egyben azt is jelenti, hogy nemsokára megszűnik az üzlet és azzal a munkahelyünk? – kérdezték.

KM


Az ügyben a következő közleményt adta ki a SPAR Magyarország Ke­reskedelmi Kft.:

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. ezúton tájékoztatja valamennyi vásárlóját és üzleti partnerét, hogy a zalaegerszegi és az egyik nyíregyházi Interspar áruház épülete új tulajdonoshoz került, de ez az áruházak üzemeltetését nem érinti.

Nyíregyházán, a László utca 8. szám alatt, illetve Zalaegerszegen, az Ola utca 1. szám alatt működő Interspar áruházak épületeit a SPAR Magyarország, mint bérlő veszi igénybe. Az épületek esetében a közelmúltban tulajdonosváltásra került sor, ez a lépés azonban nincsen befolyással az áruházak működtetésére, melyek a továbbiakban is a vásárlók rendelkezésére állnak.

A SPAR Magyarország 2017-ben is folytatja a beruházásokat új áruházak építésével - és ezzel együtt új munkahelyek teremtésével- valamint a meglévő áruházak felújításával. Az idei beruházási keret meghaladja a 22 milliárd forintot, melyet az osztrák családi tulajdonban lévő vállalat Magyarországon fektet be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában