Tízszer játszanak a rajtig

A zöld mezes nagyecsediek a harmadik helyről várják a folytatást
A zöld mezes nagyecsediek a harmadik helyről várják a folytatást - © Fotó: Pusztai Sándor
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Nagyecseden, Tiszakanyáron és Tiszavasváriban is hangolnak a megye egy rajtjára.

– Részt vettünk Mátészalkán a Filo-teremtornán, kedden pedig megkezdődtek az edzések – kezdte Ádámszki Róbert, az NB III.-as játékossal is erősítő Nagyecsed edzője. – Hétköznaponként három-négy edzésünk van, szombatonként pedig edzőmeccsekkel készülünk. Játszunk a szövetség által szervezett nagypályás tornán, azon kívül a Balkánnyal és a Fehérgyarmattal mérkőzünk.

– Múlt hét hétfőn megbeszéléssel kezdtük a felkészülést, ezen kiderült, a játékosok maradnak, illetve úgy néz ki, hogy nem érkezik erősítés – ezek már Nagy István, a tiszavasváriak trénerének szavai. – A tényleges fizikai munkát szerdán kezdtük el. Az első két hétben erőnléti edzéseket tartunk, huszonhatodikán már a nagypályás műfüves bajnokságban játszunk edzőmeccset Nyíregyházán. Onnantól minden hétvégén egy mérkőzéssel készülünk a bajnokságra.

Szlovák csapat ellen

– Január kilencedikén kezdtük a felkészülést, az első héten két ráhangolódó edzés szerepelt a programban – mondta Csáki Róbert, a Tiszakanyár edzője.

– A második héten már érdemi munkát végzünk, négy edzés és egy edzőmérkőzés szerepel a programban, Cigándon ideális körülmények között tudunk készülni. Összesen tíz mérkőzést játszunk, az ellenfeleink között van borsodi és Szabolcs megyei másod­osztályú, valamint szlovák ötödik ligában szereplő ellenfél is. Kisvárdán két csoport­riválisunkkal, a Gyulaházával és a Mándokkal is összecsapunk. Távozási szándékát eddig senki nem jelezte, igazolni viszont szeretnénk egy játékost, de addig megnevezni nem szeretném amíg a korábbi egyesületével nem sikerül megegyeznünk. MK

Játékosmozgás

Nagyecsed. Érkező: Somlyai Gábor (Csepel). Távozó: -.

Tiszakanyár. Érkező: -. Távozó: -.

Tiszavasvári. Érkező: -. Távozó: -.További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés