Tízzel nyerni!

Tízzel nyerni!
sÖrdög és pokol? – kérdeztük Horváth Imrét, a nyíregyházi férfi kosárlabdázók edzőjét a vasárnapi (18 óra), Sopron elleni hazai bajnoki kapcsán. A soproni meccs jegyzőkönyve [.pdf – 73KB]

A tréner így felelt: „Remélem, most sÖrdög és mennyország vár ránk.”

Egy szó, mint száz, a Marso-Carmo Suzuki NYKK élvonalbeli gárdája újabb nagyon fontos bajnoki előtt áll, amelyen a Soproni sÖrdögök az ellenfél.

– Hetek óta az a tét számunkra, hogy kiesünk-e a legjobb nyolc közé jutásra pályázó csapatok közül vagy megmarad a remény – így Horváth Imre. – Jelenleg a Sopron áll a nyolcadik helyen, ezért is lenne fontos nyerni ellene, ha lehet legalább tíz ponttal, hiszen idegenben kilenccel kaptunk ki. Vertünk már meg előkelőbb helyen álló csapatot is, de óva intek mindenkit a túlzott bizakodástól, hiszen a Sopron az élcsapatok után az egyik legjobb külföldi maggal rendelkező gárda. Ellenfelünk hullámzó teljesítményre képes, de számunkra figyelmeztető: már négyszer nyert idegenben. Ami minket illet, jó előjelnek tartom, hogy a héten nem tudtunk komoly edzésmunkát végezni, mert hasonló körülmények között már nyertünk meccseket. A Pécs és az Albacomp ellen elkövetett hibáinkat ki kell javítanunk és negyven perc koncentrált játékra lesz szükségünk, ha győzni akarunk. Márpedig győzni akarunk!

– Bodnár Tibor –
hirdetés